E O
Default 04 min

Gracia apartment

Default ea min
Default 03 02 min
The goal of the project has been, in a small apartment, with a reduced budget, and few openings, achieve spaciousness and natural light.
Default 06 min
Default 05 14 min
As a strategy, it has been built a closet that does not reach the ceiling, in order to enlarge visually the space. The white paint and lacquered wood floods the house with natural light and the new black pavement contrasts and highlights the restored existing hydraulic floor.
Default 07 min
Default 09 13 min
The main open space concentrates the different activities of the house: living room, dining room, kitchen, studio, meeting place, etc. It acts as a flexible space with different atmospheres that allows freedom in the distribution of the furniture according to the preferences of the user.
Default 11 12 min
Default 10 min
The glass placed on the top of the bathroom and the large mirror facing it give us this sense of spaciousness.
Default plantas ok min
Default sec