E O
Default 01 maqueta color min

Renovation house Cerdanya

Default 01 ea min
Default 02 ea min
The project consisted in the rehabilitation of an old barn into a house. The program is simple, a house for a couple. Some special conditions were added which helped us in the process of decisions: the south orientation of the façade to the yard, the views of the north façade and the volumetric continuity with the adjacent building.
Default 02 maqueta color min
Default 03 maqueta color min
Respecting the existent volume and due to the high of the upper floor, we partially modified the roof to be able to build an extra floor. A new opening in the west façade allowed us to introduce a terrace, with orientation to S-W and views.
Default 01 pb min
Default 02 pp 1 min
Default 03 pp 2 min
Default alzado norte min
Default alzado oeste min
Default alzado sur min